torsdag 22. september 2011

BARNEPROGRAMMET PÅ STASJONEN



Da er årets barneprogram på stasjonen i gang for fult, Og det er utrolig fascinerende å se og oppleve den enorme entusiasmen som både deltagere og ledere utviser.

På onsdager har vi nå startet opp fotballtrening for gutter og jenter på stasjonen i alderen 6-8 år. Her er Simplice ansvarlig trener, men ettåringene Runar og Kristian bidrar til både planlegging og gjennomføring av treningen. Og hvem vet, kanskje de en dag kan få spille en ordentlig kamp mot et annet lag?

På torsdager har vi startet opp musikk-klubb sammen med søndagsskolen. Her er det Delphine sammen med søndagsskolelærerne som er ansvarlige. Målet med denne klubben er at barna skal synge, danse og spille tradisjonelle instrument sammen. Jeg hørte dem lang vei fra da jeg kom hjem fra sykehuset i ettermiddag, og det var så vidt jeg klarte å holde tårene tilbake da jeg gikk for å ta bilder av gjengen. For hvilken glede og utstråling disse barna viste. Helt fantastisk. Familien Aasen har lagt ut et lite videoklipp på sin blogg som dere kan sjekke ut her. Og hvem vet, kanskje de en dag kan holde sin egen konsert?

Og på fredager er det sportsklubb for barna på stasjonen. I år som i fjor er Bosco ansvarlig for sportsklubben, men også her trør Runar og Kristian hjelpende til. I år skal barna få lov til å prøve seg på ulike sportsaktiviteter, og det er fantastisk å se hvor ivrige de blir bare av å få spille innebandy ute. De fleste har jo ikke stort med leker, og alt annet enn en fotball er jo en sjeldenhet.

Lørdag er nok en programfri dag, og søndag er det både søndagsskole og bønnehytte på stasjonen. Og når barna er godt i gang med sitt er det lettere for mor og far å holde i gang med alt det som vi skulle ha gjort…. Og at barna trives er jo en forutsetning for alt det andre for oss her ute…











































1 kommentar:

Anonym sa...

Hei:) nå har me starta innsamlingen:

http://hcaracola.wordpress.com/2011/09/26/hjelp-de-fattige-i-ngaoundere/

på facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=127615504006037