søndag 22. april 2012

MUSIKK-KLUBBEN


I dag var musikk-klubben i Milleniumskirka og overrakte kollekten som de samlet inn under konserten for Ravinala-gjestene i påsken. Ungene imponerte som alltid og mottok stor applaus for innsatsen. Pengene de fikk inn skal gå til å kjøpe to nye sykler til evangeliseringsarbeidet i kirka.


Ellers så nærmer det seg avreise for både familien Aasen og for Solbjørg Pilskog. Solbjørg håper vi jo at vi ser igjen til høsten igjen, men for familien Asen er det først fødselspermisjon på Sørlandet før turen går videre til Mali som misjonærer for Frikirka. Vi ønsker dere lykke til med alt som ligger foran både i Norge og Mali, og vil herved bare komme med en høytidlig takk for dette året vi har hatt sammen her i Ngaoundere. Det har vært fantastisk gøy å bli kjent med dere alle tre.!!!!!!!! At vi kommer til å savne dere her er det ingen tvil om!

Ja, så derfor som en liten forberedelse på det mer rurale livet som venter i Mali så arrangerte vi damene på stasjonen en kokekveld på tradisjonelt vis; det vil si på bål. Med god veiledning fra Delphine så fikk vi lagd pili-pili til kveldsmat. Gutta-boyz bidro mest med å holde lommelykta, spille på gitaren, få opp stemninga og ikke minst å spise opp maten. En flott kveld i bakgården ble det.

Og helt til slutt et bilde av Samuel som etter lang tid med tilvenning nå har klart å temme geitkillingene geita hans fikk i februar. En stolt geite-hyrde som gjerne ville vise til Beste at han nå får lov til å klappe geitekillingene uten at de løper vekk.

Med ønske om en god søndag til dere alle.










Ingen kommentarer: