torsdag 22. november 2012

MUSIKK-DVD



Jeg tror jeg må desverre innrømme at samtlige gode forsett jeg hadde satt meg fore etter sommerferien, har sklidd ut. Inkludert blogg-forsettet (og slanke-Erik-fortsettet, trimme-forsettet, søndagsettermiddagskaffe-forsettet osv.....). Men det er aldri forseint å ta seg sammen.... Her kommer ihvertfall noen blogginnlegg:

I dette innlegget vil jeg bare fortelle litt om musikk-klubben. Musikk-klubben er nemlig en musikk-klubb som vi på misjonsstasjonen har startet i samarbeid med søndagsskolen, og hver torsdag har de øving her på stasjonen. Det er alt fra sang, dans og trommespilling.

Og nå i disse dager holder de nemlig på å lage intet mindre enn en musikk-dvd. For dere som kjenner Afrikansk musikk-kultur kjenner nok også til fenomenet musikk-dvd. Alle kor som har mulighet til det vil alltid forsøke å få lagd en cd, og enda bedre enn musikk-dvd.

Vi i musikk-klubben tenkte at det å lage en musikk-dvd kunne være et morsomt prosjekt for barna, samtidig som det vil være et flott minne for ettertiden for foreldrene til barna.

Vi (dvs Delphine) har derfor forhandla og forhandla med både radiostudio, filmprodusent og skredder for å få dette til en overkommelig pris. Prosjektet finansieres av noen av foreldrene til barna, men all inntekt som kommer inn av salget av dvd’en skal utelukkende gå til kirka her i Kamerun.  Barna har tidligere samlet inn penger til både søndagsskolearbeidet, til evangeliseringsarbeidet og til de flomrammede i Nord-Kamerun.
Hva inntektene av denne musikk-dvd’en skal gå til har vi ikke bestemt enda, men at kirka har mange gode prosjekt som vi ønsker å støtte opp om er det ingen tvil om.

Nå har barna synget inn ti sanger på radiostudioet og uniformene er ferdig sydde. På lørdag starter filmingen. Dette blir spennende....


En spent gjeng som venter på at opptakene skal begynne



Her må stemmene registeres gruppevis



En liten pust i bakken

Theodor øver på soloen sin

Radiostasjonen til EELC, Sawtou Linjila

Ingen kommentarer: