onsdag 19. mars 2008

SAMUEL ENDELIG 3 ÅR

Som hans fødedag for 3 år siden, falt også hans 3 års fødselsdag i påsken. Og selv om vi er i Kamerun så ble det ekte norsk barneselskap med sjokoladekake, gelé, hjemmelaget vaniljeis, brus, ballonger, sang og leker. Og ikke minst så vanket det også noen gaver som det ble satt stor pris på.

















Tror Theodor syntes det var vel så spennende å åpne gaver, og da det gikk litt tregt med lillebror var han ikke sen om å tilby en hjelpende hånd.
































Her er det hele gjengen, Aaron, Emanuel, Theodor, Kristin, Sunniva, Samuel, Peder og Marina















Aaron syntes det smakte med kake, is og gelé. Sunniva var også med i selskap og Theodor og Emanuel holdt sammen som erteris, som vanlig.





Etter kake og brus og litt lek var det tid for fiskedammen. Fiskedammen var altså bak sofaen betjent av pappa Erik. Gotteriet til gotteposene hadde vi leita hele byen etter, men til slutt fant vi noe vi kunne bruke, og barna ble fornøyde.










Språkhjelpen min, Delphine, var også i selskapet sammen med sin datter, Marina, som blir tre år i sommer. Marina er ofte med når vi har språktimer på ettermiddagene, og da leker hun og Samuel og Aaron sammen.



Marina
Bursdagselskapet var en koselig begivenhet, og jeg tror bursdagsbarnet selv var veldig fornøyd med dagen. Resten av påsken blir vi her på stasjonen, da vi synes det er for varmt å dra nordover (kan være opp mot 40 grader i nord), og vi var der jo over jul. Og det er for langt å dra sørover for ei uke. Vi blir heller her og koser oss hjemme og i bassenget på den norske skolen.
Ellers så har Theodor tatt påskeferie fra nitendospillet sitt. Det ble nemlig litt mye spilling til tider, og hver gang jeg ba ham om å avslutte så argumenterte han alltid med at han bare måtte spille litt til, han var jo komt så langt, og nå hadde han jo jobbet så mye på denne filen at han bare måtte få avslutte. Han kom jo til å vinne snart. Etter mye masing fra meg kunne jeg rope på Erik for å få litt assistanse, som da svarte fra kontoret at han kommer snart, han måtte bare få avslutte det han holdt på med, han var jo komt så langt og nå hadde han jobbet så lenge på denne kabalen, og nå var det rett før den gikk opp.
Altså; Som far som sønn, eller var det som sønn som far?

Erik liker å slappe av med edderkoppkabalen mellom slagene


Aaron henger på gatehjørnet, som vanlig.

I barnehagene på Karmøy så sies det at Kaptein Sabeltann er reist til Afrika. Jeg kan herved bekrefte dette. Han befinner seg for tiden i Kamerun.

Ingen kommentarer: