mandag 7. april 2008

BESØK AV PÅSKEHAREN


Etter at bursdagsfeiringen til Samuel var overstått fikk Theodor med seg at nå var det påske. Da var det bare en ting som stod i hodet på ham, og det var påskeharen og påskeegget haren hadde gjemt i hagen. Først forsøkte vi oss på at det finnes ikke noen påskehare som legger fra seg et påskeegg i hagen, men på reaksjonen hans å dømme så var ikke det en god strategi å fortsette med. Han gav seg nemlig ikke og gikk rundt i hagen og lette etter egg mens han sang "Haren , haren med gitaren....."

Påskeegg hadde jo ikke vi tenkt på da vi pakket storbagasjen, og noe påskeegg er det ikke å oppdrive her i Ngaoundéré. Heldigvis hadde naboen to påskeegg til overs, og vi hadde akkurat to gotteposer igjen fra bursdagsselskapet til Samuel. Dermed bar det ut på påskeeggjakt hånd-i-hånd.


























Mamma fikk også være med og lete. Og vi lette og lette, men kunne ikke finne.

Hvor i allverden kunne dette egget være da, mon tro?















"Jeg fant, jeg fant!" ropte en overlykkelig påskegutt.




Også Samuel fant et påskeegg i et tre, og innholdet ble han godt fornøyd med. I år hadde ikke mamma og pappa byttet ut innholdet med druer og eplebiter, i år fantes det virkelig gotteri i egget.



Storebrødrene var flinke til å dele med lillebror, og han kunne ikke få spist opp fort nok.












Da eggene var funnet ble det stille i huset i ti minutters tid. Da var de nøye konsentrerte om å spise fangsten sin. Og Theodor delte selvsagt med sin beste venn Emanuel.



























På kvelden gikk jeg og Theodor på påskekonsert i Milleniumskirken. Det første koret ble dirigert av Emelienne (barnepika te Samuel og Aaron), og det andre koret ble dirigert av Benjamin (som har passa Theodor og Emanuel i skoleferier). Theodor gikk også fram helt alene og gav kollekt i bøssa. Hadde vi hatt mynter hadde han villet trykke myntene i pannen til Benjamin, som man da gjør med kollekten på konserter her.















Vi hadde også påskebesøk av Olivier. Av og til tar Emelienne med sin tante-sønn Olivier med til oss og da leker han sammen med Aaron og Samuel.



Vi dro også på en liten påsketur til Tello-fossen. Vi har vært her før sammen med onkel Werner, men det er en fin tur og godt å komme seg litt ut av byen.
































Det er slutten av regntida, så der var ikke så mye vann i fossen som da vi var her tidligere.
















Ved Tellofossen hadde vi et aldri så lite påskemåltid med kjeks og juice.

Ingen kommentarer: