søndag 27. april 2008

BORTE BRA, MEN HJEMME BEST

En dag vi satt rundt middagsbordet sa pappa til sine barn: "Vet dere hva; om noen uker skal vi hjem til Norge". Det ble ikke helt forstått av Theodor for hjem det var jo her det. Og det har han jammen helt rett i. Vi skal ikke hjem til Norge, vi skal bare reise en tur til Norge. Hjemmet vårt er for tiden her i Kamerun. Og det fine er at vi trives i vårt nye hjem. Både store og små har etter hvert funnet seg så godt til rette at vi faktisk må være ærlige på at vi ikke har så veldig lyst til å reise til Norge akkurat nå. Spesielt ikke når vi tenker på alt det praktiske med å reise omkring i Norges land med 3 små barn og mange store kofferter og bokstavelig talt bo i disse koffertene i 3 måneder.

Selvfølgelig gleder vi oss stort til å besøke familie og venner i Norge. Og vi ser fram til å gå på kurs på Misjonshøgskolen i Stavanger og gleder oss også til å være med på familefest i Barbu, misjonsfest i Froland og på familieleir på Åpta. Generalforsamlingen til NMS i Bergen får vi også med oss før vi setter kursen mot Frankrike og et intensivt franskkurs i Vischy.

Når vi kommer hjem til Ngaoundéré i midten av august er vi forhåpentligvis klare til å ta fatt på nye oppgaver og prosjekter knyttet til sykearbeidet og ledelsen av kirken.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi gleder oss i alle fall til å ha dere med på Åpta!

Åsmund