søndag 20. mars 2011

AMITY EXHIBITION



I går hadde skolen Amity, en interaktiv utstilling utenfor rådhuset i byen. De ulike klassene hadde ansvar for hver sin stand hvor de demonstrerte ulike ting, som feks hva de hadde lager på skolen, eller hvordan man blander farger for å få nye farger, eller hvordan trykk og overflate står i forhold til hverandre, hva som skjer hvis man blandet ulike kjemikalier og mye mye mer.

Theodor skulle stå på en stand som demonstrerte magenetisme, eller statisk elektrisitet. Jeg tror han ble valgt på grunn av håret. Theodor var nemlig den som hadde i oppgave å forklare fenomenet mens klassekameraten først greide en kam gjennom håret på Theodor før han demonstrerte hvordan kammen etterpå ble magnestisk.

Konene til den tyrkiske lærerstaben hadde også laget utrolig god mat og bakevarer som de solgte, og jeg og Theodor hadde oss en matpause midt på dagen og spiste utrolige gode tyrkiske kaker.

Utrolig gøy å se at skolen får til å lage så mye bra med begrensede ressurser. Men med god fantasi så blir sterile hansker til høner, og med litt papir og malt eggeskall kan man feks lage flotte hunder, eller en helt ny fancy klokke.

























Ingen kommentarer: