onsdag 13. mars 2013

KJØP MUSIKK-DVD TIL MUSIKK-KLUBBEN OG FINANSIER ET KIRKETAK

Dansegruppa "les Balejos" (de svarte på fulani-språket)

Endelig er den her, musikk-dvd’en til musikk-klubben kalt ;
”Soyons unis”
 (på norsk: ”La oss være forent”)

Tittelen på dvd’en har ungene selv bestemt, og de henviser da til den kirkekonflikten i kirka her Kamerun. Som en av jentene sa på dvd-lanseringskonserten:

” Kjære foreldre, kjære ledere i kirka: Vi barn hører at noen av dere voksne krangler. Vær så snill å bli venner igjen, for hvis dere skal fortsette å krangle, hvilken kirke vil da vi barna arve når vi vokser opp?  La oss heller være forente!”

Prosjektet med dvd’en har musikk-klubben jobbet med helt siden i høst, og det var en stolt gjeng som presenterte resultatet på lanseringskonserten i februar. Hele prosjektet er finansiert lokalt. Det vil si at alle inntektene vi får fra salget vil utelukkende gå til det formålet vi har bestemt;

Musikk-klubben vil bygge kirketak til Woickwa-kirke.


Den neste kirka på ventelisten for å få tak fra dette fondet er Woickwa-kirken like utenfor Ngaoundere-by. De hadde en solid kirke fra før ikke langt fra der de nå har bygd opp den nye, men da naboer stjal taket og ødela kirken bestemte de seg for å flytte for å ikke komme i konflikt med disse naboene. Menigheten som består av omkring 300 medlemmer har selv betalt og bygd opp veggene. Nå venter de bare på at taket skal komme på plass. Og vente har de gjort i mer enn to år allerede. I mellomtiden feirer de gudstjenste i en provisorisk hangar like ved det nye kirkebygget. Målet vårt er å få tak på kirka før regnet som er like rundt hjørnet styrter ned.

Skal vi klare å finansiere dette taket trenger vi å selge omkring 150 dvd’er til 200 kr stykke. Vi vil derfor henvende oss til dere Kamerun-venner og andre interesserte for å hjelpe oss til å få solgt dvd’ene. Hvis 15 stykker kjøper 10 dvd’er hver og bruker sitt nettverk til å få solgt disse dvd’ene videre så er vi mål. Kjøp de til menigheten, venner og familie. Gi de gjerne som gave og støtt en god sak.

Dvd’en inneholder 10 sanger på fransk, engelsk, norsk og ulike afrikanske språk. Dvd’en kommer også med et teksthefte hvor alle tekstene er skrevet på det språket de synges og deretter oversatt til norsk. Dette har vi gjort med tanke på at kanskje noen barnegrupper, søndagsskoler og kor har lyst til å lære seg sangene.

Nederst i dette blogginnlegget ser dere en liten reklamefilm for dvd’en. Se den og bli inspirert til å hjelpe disse barna til hjelpe sin kirke. Tenk hvilken fest når musikk-klubben skal få være med på innvielsen av den kirka de har finansiert taket til!!!!

Bestilling av dvd’er gjøres på mail til meg: sbischler@hotmail.com
Dvd’ene vil bli sendt til Norge med egen courier helt i begynnelsen av mai.

(Lyden på reklamesnutten i denne bloggen er ikke så god. Det skyldes at jeg måtte lage filmen i så liten oppløsning som mulig for at jeg skulle klare å laste den opp på nettet. En smule tregt nett her... Men dvd'en holder god lyd da alle sangene er sunget inn på Sawtou Linjila Radiostasjon. Reklamefilmen nederst i bloggen kan visst ikke leses via iPad/iPhone.)

Sketsj om det å snu verden ryggen
og leve med Gud

Fra dvd-lanseringskonserten

Trommisene

Woickwa kirke som venter på tak. 

Hangaren hvor menigheten i dag feirer gudstjeneste
Ingen kommentarer: