fredag 29. mars 2013

VERDENS BESTE GUTTETUR

Buffle Noir

Hei, dette er Theodor. Jeg vil fortelle om verdens beste guttetur som vi hadde den 23 mars 2013.

Aaron, Samuel og jeg sto opp  klokka 7:00 og spiste fersk og godt brød med skjokolade, leverpostei eller ost på brødet. Etterpå gikk alle til bilen som var hos Nyhamn.  Klokka 8.06 startet Samuel Nyhamn, Matias, Jonatan,Aaron, Simplice, Johannes, onkel Werner og jeg på turen. Etter 100 meter stoppet vi og ba. Så begynte vi å kjøre med full musikk og alle klappet hendene, På veien, tegnet Theodor hva han så på veien. Vi gjorde en liten pause i Mbe som er 1 time og 30 minnuter til dit fra Camp blanc. I pausen spiste vi appelsin og banan og drakk COCA COLA. Coca colaen var iskald og god. Appelsinene og bananaene var ferske og gode. De hadde Simplice kjøpt til oss på markedet.

Vi lagte også en kuuuuuul dansevideo med iPhonen til Johannes Så begynte vi å kjøre med full musikk. På veien så vi dyr  som, eseler, haner, hunder,osv.  Framme i  ”Buffle Noir” så vi dyr som Elan de d`erbie, cobe de buffon, ekorn, Ourgatouer-små fugler, krokodille,osv. Vi så  når to flodhester sloss. Det var vi imponert av. Så gikk vi til restauranten i Buffle Noir. Vi spiste spagetti. Så gikk vi hjem med full musikk, klappet i hendene og skrek VERDENS BESTE GUTTETUR og det var det. Vi slo to verdens rekorder.

Nr. 1- VERDENS BESTE GUTTETUR
Nr. 2- VERDENS VARMESTE GUTTETUR.

Når vi kom hjem, spiste vi tre pizzaer og en lasagne og pølser. Jeg satt og spiste. Johannes viste tre filmer av verdens beste guttetur. Etterpå, gikk Theodor og tegnet. Da kom onkel Werner og spurte : ”Vil du skrive en blogg om verdens beste guttetur?”. Og det er det jeg gjør nå.. 
Det var VERDENS BESTE OG VARMESTE GUTTETUR.

Theodor, 9 ½ år



Gutta lager musikk-video og plukker mango fra trærne

Lengst bak i bilen var det bittelitt VARMT

Flodhester

Enda en musikk-video

Nedkjøling

Pizza og lasagne ble en god avslutning på
VERDENS BESTE GUTTETUR

2 kommentarer:

Ragnhild og Harald sa...

Så gøy å lese om turen deres. Det så ordentlig varmt ut!! Du er flink til å skrive Theodor. Vi leser gjerne mer :-)
Velsignet påske til dere alle.
Hilsen Ask, Bjørn, Erle og oss voksne.

Anonym sa...

Dette var sikkert en flott tur Theodor. Jeg skulle ønske jeg kunne vært med. Her på Sørlandet har det vært fint vær hele påska, men ikke så varmt som hos dere. Vi har fortsatt skiføre og har vært på flere skiturer med bål. Det er fint de også. Hils til de andre. Riktig god påske alle sammen. Hilseen onkel Tormod.