tirsdag 25. november 2008

HØSTTAKKEFEST I MILLENIUMSKIRKEN

Uka før var det høsttakkefest i Milleniumskirken. Også her var misjonærene egen gruppe som sang og danset inn med sin konvolutt med penger. Jan Erik hadde til og med kjøpt inn en geit som han donerte til menigheten. Milleniumskirken er en mye større kirke, og derfor er det litt større gulvplass for gruppene til å danse på. Siden denne menigheten har fått en mye større kirke plass til mye flere mennesker, hadde de satt seg som mål å doble inntektene fra fjorårets høsttakkefest.






Og gruppene danset inn med sine gaver og konvolutter. Og presten tok ærbødig imot, gikk bort til alteret hvor han bøyde kne, takket og overrakte gaven til Guds tjeneste og kirke. Det var flott å se at det var til Guds ære man gav, og med en oppriktig glede.
























Stine er med i femmes pour Christ i denne menigheten, og måtte derfor også danse sammen med de.



















Mot slutten av festen bestemte de seg for å auksjonere bort geita som Jan Erik hadde gitt. Etter en del budgiving var det Kåre Kristensen som slo til og vant geita til stor jubel fra menigheten. Etter kamerunsk målestokk så betalte han en god del overpris. Etter gudstjenesten gav han geita til Kirkepresidenten, men det spørs vel om kirkepresidenten noen gang får seg til å slakte en så dyr geit. Men pengene gikk jo til kirka. Og målet om fordobling av inntektene som de hadde satt klarte de å oppnå med god margin. Helt utrolig. Og Femmes pour Christ var faktisk den gruppa som gav aller mest.





































Etter mange timer med sang og dans var det godt å komme ut i frisk luft og spise litt baguetter og drikke litt saft sammen på kirkeplassen. Samuel hadde også rukket å ta seg en lengre lur inne i kirka. Høsttakkefesten er uten tvil en utrolig flott opplevelse.

Ingen kommentarer: