torsdag 24. mai 2012

SKOLEVSLUTNING


I dag var vi på skoleavslutning på skolen til guttene, så allerede fra i dag av begynte skoleferiene på ordentlig.  I dag var det bare en rask sermoni på skoleplassen hvor man skulle gi gaver til lærerne og de tre beste i hver klasse, før alle gikk til klasserommene sine og hentet ut karakterboka. Alle tre Bischler-gutta kom hjem med noen kladdebøker som premie for god innsats iløpet av skoleåret. Både foreldre og barn var umåtelige stolte. Mens mest glade er vi for at barna trives godt på skolen. Det er vi utrolig takknemlige for.

Men da vi kom hjem konstanterte Theodor at det nå var over tre måneder til han skulle tilbake på skolen. "Hva?" kommer det forskrekka fra Samuel. "Skal jeg tilbake til skolen? Skal jeg gå flere år? Er jeg ikke ferdig nå da, jeg er jo best i klassen?"

Den store avslutningsfesten for skolen er først på lørdag. Den hopper vi nok over dette året da den tar absolutt hele dagen, fra morgen til kveld. Og ingen av våre skal "graduate" dette året eller delta på underholdningen.....Vi tar heller sommerferie og tilbringer dagen i bassenget..... hvis været holder.

God skoleferie ønskes fra guttene her ;O)





Ingen kommentarer: