tirsdag 2. juli 2013

SOMMERAVSLUTNING FOR MUSIKK-KLUBBEN

Musikk-klubben kommer syngende...

Ja, nå nærmer sommerferien seg raskt. Eller, det er ikke helt sant, for her har barna hatt sommerferie fra skolen helt siden slutten av mai, det vil si i 6 uker allerede. Men nå nærmer det seg at også aktivitetene på stasjonen tar sommerferie, deriblant musikk-klubben.

Delphine hadde sammen med Simplice laget et flott sommeravslutnings-program fra torsdag til søndag.

På torsdag, som var musikk-klubbens siste øvelsesdag før sommeren, hadde Delphine planlagt at barna skulle gå på hjemmebesøk til pastoren i menigheten. Pastor Doudè Luc og familien var nemlig så uheldige at de for noen uker siden hadde innbrydd i sitt hjem midt på natta mens alle sov. Tyvene hadde klart å jekke opp ytterdøra og dermed ta seg inn i huset. Og de tok med seg alt de kom over; tepper, gardiner, tv, mat i kjøleskapet og fryseren med mere. Pastoren hadde våknet av noe bråk og ville stå opp og sjekke, men kona mente det bare var bråk fra naboen som hadde en fest og ba pastoren om å legge seg igjen. Og det var kanskje like godt at han gjorde, for ikke så rent sjeldent når de gjør sånne innbrydd er tyvene dopet og kapable til det meste. Det var nok en Guds styrelse.

Så for å si ”Aschia” (sorry for what happend) til pastoren og familien hans hadde ungene samlet inn ved til dem. Da Delphine fikk høre at eldsterådet og diakonene i menigheten sammen med pastoren hadde planlagt et besøk til meg samme ettermiddag, avtalte vi heller at musikk-klubben skulle komme hjem til oss som en overraskelse til pastoren her. Da besøket mitt var i ferd med å gå, kom så musikk-klubben syngende bærende på ved som de overrakte til pastoren.

På fredagen var det så tid for sportsdag. Det ble organisert turneering i både badminton og tennis sammen med forskjellige leker. Og alle var med, store og små.

På lørdagsmorgen bar det avsted på pique-nique opp i fjellet bak misjonsstasjonen. To og to syngende langs veien gikk de avgårde. Nesten oppe til bestemmelsestedet snudde plutselig hele gjengen og gikk rask ned igjen. De to som gikk først, Samuel og Delphine, hadde nemlig sett en stor kobra. Dermed tok de en annen vei i stedet. Men at de koste seg på tur var det ingen tvil om. Og Samuel syntes det var tøft at det var han som hadde sett slangen først.

På kvelden var det rigget opp til dansekveld for barna. Og hvilken fest det ble. Salen var pyntet med ballonger, og ungene kom i finstasen. Og de danset alle sammen. Til og med representanten Erik tok en norwegian style. Jeg tror det må ha vært første ordentlige dansekveld for mine gutta (hvis vi ikke skal telle med discokveldene sammen med onkel), og det var tydelig at de koste seg. Etter mange mange danser var det tid for kaker og brus. En sliten, men storfornøyd gjeng gikk hjem da mørket begynte å falle på.

Og i dag var ungene allikevel tidlig oppe for å være med på festgudstjeneste i fulanimenigheten i sykehuskirka. I dag var det nemlig innsettelse av eldsterådet og diakoner og dåp. Og musikk-klubben sang og menigheten  danset. Det ble en flott sommeravslutning for musikk-klubben hvor alle sammen, både barn og ledere, kan være storfornøyde med innsatsen og arbeidet og engasjementet de har lagt ned i klubben dette skoleåret.


En spesiell takk tantin Delphine og tonton Simplice!!!!!


...hver og en har samlet litt ved...

...som de overrekker til pastor Doudè Luc

Pastoren med de eldste og diakoner
og trommisene i musikk-klubben

En liten håndsrekning 


Sportsdag

Alle var med

Les "Balejos"

danseoppvisning

Erik viser Norwegian Style


Theodor danser med Nora

Her danses det....

...alle er med.

Etterpå er det kaker...

...og brus og gotteri

To gode venner; Theodor og Daniel

To og to går de til kirka

Musikk-klubben synger


Vanligvis sitter vi 1-2 for mange på hver benk,
men idag satt vi minst 3 for mange på hver benk.
Der var litt trangt...

Forbønn for de eldste

Litt helseopplysning helt på tampen av
gudstjenesten er ikke helt uvanlig


1 kommentar:

Werner sa...

Flott gest for pastoren!