søndag 11. januar 2009

LUNCH PÅ FISKEHAVNA


Siste dagen på Kribi drog vi ned til fiskehavna for å spise lunch. Her kommer fiskerne inn med fangsten sin, og man kan få kjøpt alt mulig av fersk sjømat.

































Etter å ha valgt seg ut den sjømaten man vil ha og kjøpt denne, så tar man den med til en av damene i restaurantbodene og så tilbereder hun maten for en. Vi gjorde det litt enklere og bad restaurantdama om å kjøpe maten for oss også. Det fungerte godt det også.


































Vi spiste både fisk og reker og krabbe, og jeg må ærlig innrømme at det er det beste måltidet jeg har hatt i Kamerun så langt. Helt nydelig. Og ungene likte det også og spiste som bare den.









Men selv om Kribi var et nydelig sted, så var det også varmt der. Da Erik kom hjem på dagen var han gjennombløt på hele skjorta. Da var det godt å ha et godt fungerende aircondition på rommet.
Godt fornøyde forlot vi Kribi og kjørte Beste til Douala hvor fra han tok flyet hjem. Vi hadde en flott ferie og noen opplevelsesrike uke sammen, og ungene syntes nok det var litt trist at han dro. Da hjalp det litt med en siste iskrem i Yaoundè før vi fortsatte på den lange turen hjem. Men også denne gikk over all forventning, og vi alle gleder oss til neste gang vi kan besøke Kribi igjen.



3 kommentarer:

Helene sa...

Wow:) Det må jeg si. Masse flotte bilder av herlige mennesker på tur! Gøy å lese innleggene. Kribi er virkelig et paradis=)

Bente og Stein-Ove sa...

Fantastisk å se at dere koser dere!
Må innrømme at det kribler litt i reiselysta, eller reisefoten... Anyway; ha et riktig godt nytt år i Kamerun.

Familien Bischler sa...

Tusen tqkk for hilsener paa bloggen. Og takk for de flotte bildenbe av Liam. Haaper dere har det bra i Oslo. Til sommeren maa vi proeve aa faa truffet lille prinsen altsaa. Sandra og Erik og de smaa kamerunprinsene her.