torsdag 1. januar 2009

GODT NYTT ÅR TIL ALLE

Til alle våre lesere vil vi herved ønske et velsignet godt nytt år. Og her følger noen bilder fra vår nyttårsfeiring her på stasjonen. Theodor og de andre skoleguttene feiret det nye året ved å hoppe i bassenget på tolvslaget. Ikke verst, for det er nemlig litt kaldt på kveldene/nettene her nå.

Ellers hadde vi en hyggelig fest med masse god mat, litt leker, hyggelig selskap og noen raketter som smalt noe forferdelig men som gav lite lys og farger.



























På dagen på nyttårsaften hadde Chantal laget couscous til oss, og det skal man spise med fingrene. Litt uvant, syntes nok Beste, men veldig godt. Og også pepperkakehuset ble knust med stor iver av Theodor, Samuel og Daniel.








2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nytt år til dere alle!Det er jeg Sigrun, som møtte erik og guttene i yaounde da de kom ut i høst. Har lyst til å takke det flotte stykket i "Vårt land" på nyttårsaften. Det er godt at noen klarer å skrive så klart å sette ord på urettferdigheten slik at alle forstår det. TAKK!Hils til alle! deste hilsener fra Sigrun

Linda, Ronny, Sunniva, Marie og Trygve sa...

Godt nyttår, de óg! Og takk for så kosleg helsing på bloggen. Uff, ser dykk føre meg i bilen på veg til safari..Godt at de kom vel fram!:) Har de skrive i Vårt Land? Skal prøva å finna det på nettet, viss ikkje eg finn det, kan eg nok lesa det i papirutgåve om to månadars tid- takk til bladmisjonen! Håpar de er friske og raske alle fem+beste. Helsing Linda