onsdag 30. september 2009

INNFLYTTINGSFEST I REPRESENTANTBOLIGEN

Etter flere uker med vasking og rydding, maling og kalking og sprøyting for mus og kakkelakker, nok en nedvask, var representanthuset endelig klart for innflytting for den nye representanten (Erik). På flyttedagen oppdaget vi plutselig at vi hadde ikke så mange esker å bære i, så da var all bærehjelp til stor nytte. Mange var det som hjalp til med å bære diverse saker på hodet, mens det vi andre måtte gjøre, som ikke kan balansekunsten med å bære på hodet, var å pakke i de eskene vi hadde og tømme innholdet i haug i stua for å gå bort og fylle på nytt i eskene. Da alt var blitt bært over i det nye huset så så det mildt sagt ikke ut her. Vi visste ikke å finne noen ting. Men etter dager til ende med rydding begynner vi nå å komme i orden. Og idag hadde vi altså innflyttingsfest.

Det vil si at vi inviterte de som hjalp oss med å bære på kake og saft. Og oppdresset i kjoler kom nabojentene på innflyttingsfest i representantboligen. Nå skal det jo sies at vi hadde litt flere til å hjelpe oss med flyttingen, men det var bare disse jentene som stilte i ren dugnadsånd. De andre fikk lønn for strevet. Ja, så det var nå bare rett og rimelig at kake og saft måtte vi by på.

Og det ble en koselig ettermiddag der ungene lekte på golvet med puslespill og andre leker. Så nå er representantboligen offisielt innviet med innflyttingsfest og det hele.

Her følger noen bilder fra det nye huset vårt:











Theodor er veldig stolt av å ha fått et helt eget rom. Tidligere har han og Samuel delt rom. Han har også fått en stor skrivepult med plass til to stoler under, og der skal han og Marius sitte og kose seg med Globalskolen på lørdagsformiddagene.
Samuel er heller ikke så rent lite stolt som nå har fått overtatt oversenga i køysenga. Og Aaron har byttet ut babysenga til fordel for stor seng på rommet sammen med Samuel.




Huset har en stor stue og et stort kjøkken med plass til mange gjester. Og Jonas, den nye kokken vår, er vant til å koke mat til mange. Ja, så her er det bare å invitere til fest.















Huset har også en gjestefløy med to soverom og et eget bad. Det ene soverommet har jeg innredet til et kontor til meg, mens gjesterommet allerede er innredet og venter på tante Inger Elise som kommer i slutten av oktober. Det gleder vi oss veldig til. Erik har et eget kontor bak i huset som han ikke har ryddet enda, så han har slått seg til på assistentbenken jeg har lagd på mitt kontor. Jeg får se å få ham til å rydde sitt kontor før han roter for mye i det flotte systemet på mitt.
Men nå har vi godt om plass så det er bare å komme på besøk!!!










Ingen kommentarer: