onsdag 5. januar 2011

SØNDAGSSKOLENS JULEKONSERT



Til å begynne med så syntes Theodor at det var litt flaut å gå på søndagsskolekoret, men siden hans bestevenn, Daniel, ville så lot han seg til slutt overtale. Men det varte ikke mange øvelsene før korøvelsen ble en av ukas høydepunkt. Og stor stas var det da når koret skulle ha julekonsert. Med nye drakter og godt innøvde sanger og dansesteg stilte barna stolt opp. Og Theodor stod på fremste rad og lyste opp med sin hvite hud blant sine kamerunske venner. Men det gjorde ingenting for han var en av de andre, og de sang og danset med liv og lyst.

Pappa måtte også etter tradisjonen danse opp og trykke mynter i pannen på Theodor. Og det var flere som trykket penger i pannen på ham bare for å vise at de syntes det var stas at han ville være en av dem.

Også Aaron var framme og sa høyt deler av juleevangeliet på fransk som han hadde lært seg utenat.

For oss foreldre er det godt å oppleve at barna føler seg hjemme her, at de hører til her og har venner de kan glede seg sammen med. Og mamma var ikke lite stolt da Theodor sang solo på fransk. Og hun var også veldig lettet av å oppdage at gutten ikke har arvet dansefoten av sin far. Ja, for Theodor har virkelig lært seg å svinge seg på afrikansk vis.







Ingen kommentarer: