mandag 24. januar 2011

SANDRA 2 ÅR



På fredag fylte lille Sandra 2 år. Det er kanskje ikke så mange i Norge som kjenner lille Sandra, men det er jo noen av dere som ble litt kjent med mammaen til Sandra da Emilienne var med oss til Norge sommeren 2008. Ja, så da kan det jo kanskje være hyggelig å følge litt med på Sandra som var med til Norge hun også, men da i magen på Emilienne.

På fredag var vi invitert i barneselskap hjemme i huset i Burkina bydel. Da dro vi opp mannsterke for å delta på festlighetene, tre fra Bischler og tre fra Solås (pluss to sjåfører). Først var det å pakke opp gavene før det ble servert kaker og popkorn og brus til barna på gulvet. Etter det gikk vi alle ut for å leke sammen utenfor huset. Slik man også ville ha gjort i et norsk bursdagsselskap.

Men etter det gikk alle inn igjen, for nå skulle det danses. Kanskje litt uvant for de norske gjestene. Men det skal virkelig være sagt at de norske barna gjorde en imponerende innsats; både Bischler og Solås-barna kastet seg med i dansen og de afrikanske rytmene. De vant til og med hver sin slikkepinne, for det var flere som ble imponert av den norske dansen.

Det ble en koselig bursdagfest for både norske og kamerunske barn, og ekstra koselig er det at barna leker så fint sammen.
















Ingen kommentarer: