søndag 28. mars 2010

SAMUEL 5 ÅR

Onsdag 17.mars ble Samuel 5 år gammel. Siden Erik ikke var kommet tilbake fra Norge så utsatte vi feiringen til lørdagen etter. Og det var stor stas i heimen da Erik kom hjem etter nesten tre uker borte. Og enda mer stas var det at han hadde kjøpt med seg bursdagspresang fra Douala: en sykkel. Samuel var veldig stolt, men lillebror ble en smule sjalu, noe han også gav tydelig uttrykk for. I og med at Erik hadde bomma litt på størrelsen, så endte det opp med at Aaron fikk lov til å låne sykkelen han også. Vi må nok se oss om etter en noe større sykkel her i byen til Samuel.



















På lørdag hadde vi så bursdagsselskap. Vi dekka et langbord i stua med plass til 25 barn. Og alle kom. Vi hadde massevis av kaker, bakt av både kokken vår, naboen og venner. Erik hadde også tatt med seg gèlè fra Norge, noe som er obligatorisk i et barneselskap. Og takket være fantastisk servingshjelp fra både Pauline og Marianne og Daouda og Boscou, så gikk det unna på både brus og kaker.

Etter maten satte vi opp en ansiktsmaling-stand på verandaen betjent av Pauline og Marianne. Og Boscou og Daouda tok seg av leken med barna. Vi lekte og sprang, og barna ble malt helt til mørket falt på. Jeg tror alle koste seg, og spesielt Spiderman-Samuel som fikk både Spiderman drakt, Spiderman-sko, Spiderman-badebukse og Spiderman-penal.


















































































































































































Ingen kommentarer: