søndag 7. mars 2010

TIL PAPPA

For dere som har fulgt litt med på bloggen de siste dagene har kanskje lagt merke til at det er blitt lagt ut ganske mange innlegg i det siste. Det kan jo bare bety en ting: At monsieur Bischler er ute og reiser og fruen har nå fri tilgang til dataen med det norske tastaturet. Og ganske riktig. Erik befinner seg for tiden på ledersamling i Stavanger, og dermed kan hans skriveglade kone helt usensurert legge ut det ene innlegget etter det andre.

Men dette innlegget er tenkt som et eget lite innlegg til Erik. Han har nå vært borte ei uke, og det drøyer over enda en uke til han kommer hjem. Tenkte da at det kunne være koselig med en liten hilsen fra oss her hjemme med noen glimt fra hverdagen vår mens du er der og vi er her.

Det første bildet av Theodor skjedde i dag. I dag fikk vi nemlig livstegn fra Daouda i Gadjiwan. At Erik er borte er en ting, men at Daouda reiste samme dag som Erik er jo virkelig ille. Det er jo Daouda som oppdrar barna mine og passer på dem på ettermiddagene. Mens i dag fikk både jeg og Theodor hver vårt brev fra ham. Han som leverte brevene reiser tilbake til Gadjiwan i overmorgen, så i morgen etter skolen skal jeg og Theodor skrive brev sammen. Det første brevet til Theodor. Kjempe koselig var det, og Theodor var litt stolt. ”Vous me manqes ènormement.”, skrev Daouda. Det triste er at det nok drøyer enda litt før han kommer tilbake, og jeg tror spesielt Theodor savner Daouda også.

Ellers så har vi hatt mye besøk av Daniel og det er alltid like koselig. Da finner de alltid på noe å leke. Og på lørdag lagde Samuel middagen sammen med Emilienne. Kjempe gode ble de, og ingen ville ha grøten til Jonas når de kunne velge Samuels pannekaker med sjokolade.

På søndag var Daniel og Theodor igjen på søndagsskolen. Og som vanlig kastet de seg over hver sin bibel i det de kom tilbake, Daniel den franske og Theodor den norske. Så svarer de på hjemmeleksa som de fikk i søndagsskolen. Søndagskolen her er ikke for de late. Theodor på 6 og Daniel på 11 sitter så og diskuterer seg imellom hva bibelen sier om både det ene og andre. Jeg måtte bare ta bilde av dem. De fromme misjonærbarna.

Ellers så har vi det bare bra, men det har vært enormt varmt i det siste. Det kan være litt vanskelig å få sove. Tipper dere har litt mindre grader på Sola, ja.
Vi savner Daouda (og deg også) og gleder oss til dere kommer hjem igjen.

Masse klemmer fra dine søte små



























































































Ingen kommentarer: