søndag 28. mars 2010

MISJONÆRMØTE 2010

Forrige søndag satte alle misjonærer, ettåring, Haldstudent og volontører seg i bilene og tok avgårde til Bobandjida Nasjonalpark for å avholde det årlige misjonærmøtete 2010.
Alle var vi nok litt spente da vi dro avgårde, for vi er nå inne i den varmeste tida på året, og i Bobandjida er det enda varmere enn i Ngaoundèrè. Men været var på vår side og den enorme heten lot vente på seg da et støvdekket i lufta stengte for den sterke sola de dagene vi var på reise. På vei inn i parken kom vi over en flokk bøfler, og da var det mange som var skuelystne....

Bobandjida er en nasjonalpark beregnet på safariopplevelser, og konferansesalen vi fikk ordna oss var derfor ikke annet enn vaktbua til guidene i parken. I og med at vi ikke er så mange så fungerte dette helt bra for oss, og vi fikk diskutert både strategier og programplaner og andre praktiske ting som angår vårt arbeid her i Kamerun.

Det var også lagt opp til eget barneprogram for barna med lek og moro og en helt egen barnesafaritur samt også safariturer for alle hvor man fikk se både løver, elefanter, bøfler, flodhester, krokodiller, villsvin og antiloper. På natta kunne vi også høre en elefant som tuslet rundt i campementet. Det var litt stilig. Og en kveld vi satt ute kom plutselig en leopard ruslenede langs det tørkede elveleie rett foran campementet. Det var nesten som han kom bare for å vise seg fram.

Vi hadde også hyggelig samlinger på kveldene hvor blant annet Solbjørg holdt den tradisjonelle Norges-talen som hører med på misjonærmøtet, hvor hun tok oss alle med tilbake til Norge og til oppvekststedet sitt Hjørungavåg.

Det ble et opplevelsesrikt misjonærmøte, et konstruktivt misjonærmøte og et sosialt misjonærmøte 2010 i Bobandjida nasjonalpark, Kamerun.
Ingen kommentarer: